Een onderwijssite die de vraag van de leerling begrijpt!

Voor het Drenthe College heeft Mediavisie de website technisch en functioneel ontwikkeld. De website sluit volledig aan op de belevingswereld van de doelgroep.

Klant:

Drenthe College

Tools:

Website
Studiekeuzeapplicatie

Liquid content
Dankzij de geavanceerde technologie van liquid content, doelgroepgestuurde informatie en een intuïtief klikpad vindt de bezoeker altijd de juiste content passende bij zijn informatiebehoefte.
Umbraco 8
De website ondersteunt het beroepskeuzetraject en draagt bij aan een optimale studiekeuze. De dynamische en qua design uitdagende website is ontwikkeld in Umbraco 8. Het webteam kan de website grotendeels zelf flexibel inrichten en beheren waarbij de kaders van het design bewaakt worden.

"Door leerlingen al in een vroeg stadium op weg te helpen bij hun keuzes zorgt u er voor dat uw onderwijsinstelling niet alleen goed in beeld is maar ook dat leerlingen kiezen voor een studie die goed matcht bij hun talenten."

Chantal Hilberink
Onderwijsspecialist
Studiekeuzeapllicatie
Ook met de studentjourney is rekening gehouden. De studiekeuzeapplicatie sluit namelijk volledig aan op de website. Op basis van het profiel van de leerling wordt de online voorlichting ingericht waarbij de volgende modules en functionaliteiten worden ingezet:
Eventregistratie;
Aanwezigheidsregistratie door middel van handscanners;
Competentietesten;
Enquetes en mailingen.
Eventregistratie;
Aanwezigheidsregistratie door middel van handscanners;
Competentietesten;
Enquetes en mailingen.
We zijn trots op dit geavanceerde project. De perfecte online beroepskeuzehulp waarmee de bezoeker een kwalitatief persoonlijk studie advies krijgt.

Ook een optimale registratie van je leerling creëren?

Bel of mail met Chantal
Chantal Hilberink
Onderwijs Specialist

Wij werken voor

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van de KeuzeHub, aarzel dan niet om contact op te nemen.