Efficiënte en effectieve eventregistratie

Gilde Opleidingen centraliseert en beheert al haar voorlichtingsactiviteiten via één handig platform, Events.gildeopleidingen.nl. Het sluit volledig aan bij zowel de look and feel van de website als de belevingswereld van de doelgroep.

Klant:

Gilde College

Tools:

Eventregistratie
Scanzuilen

Eventregistratie
Ons eventsysteem is naadloos geïntegreerd in de website, waardoor bezoekers eenvoudig kunnen ontdekken welke voorlichtingsactiviteiten plaatsvinden voor elke specifieke opleiding. Registratie voor een activiteit is snel en gemakkelijk. Met het e-ticket kan de leerling zijn aanwezigheid direct registreren bij een van onze scanzuilen. In de backoffice heeft Gilde Opleidingen gedetailleerd inzicht in elk leerlingprofiel, inclusief aanmeldingen voor specifieke activiteiten en de daadwerkelijke aanwezigheid. Bovendien wordt via de geïntegreerde competentietest ook de opleidingsvoorkeur geregistreerd. Op basis van deze verrijkte profieldata kan Gilde Opleidingen gericht communiceren met de aankomende leerlingen. Dankzij deze geavanceerde eventregistratie optimaliseert Gilde Opleidingen de interactie met toekomstige studenten en maakt het de voorlichtingservaring en de opvolging naadloos en effectief.

"Door leerlingen al in een vroeg stadium te begeleiden bij hun keuzes zorgt u ervoor dat uw onderwijsinstelling niet alleen goed in beeld is, maar ook dat leerlingen kiezen voor een studie die goed aansluit bij hun talenten."

Chantal Hilberink
Onderwijs specialist

Ook een optimale registratie van je leerling creëren?

Bel of mail met Chantal
Chantal Hilberink
Onderwijs Specialist

Wij werken voor

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van de KeuzeHub, aarzel dan niet om contact op te nemen.