Leerlingbezoekdagen maakt aanmeldproces meetbaar

Leerlingbezoekdagen is een regionaal samenwerkingsverband van acht MBO-instellingen en VO-scholen in Noord-Holland. Wij hebben hiervoor de website ontwikkeld waarop jaarlijks duizenden leerlingen zich aanmelden voor een bezoekdag. De website is gebruiksvriendelijk én biedt een overzichtelijk overzicht van het aanbod van alle bezoekdagen van de deelnemende scholen.

Klant:

Leerlingbezoekdagen

Tools:

KeuzeHub

Geavanceerd systeem
De Leerlingbezoekdagen worden georganiseerd voor vierdejaars vmbo-leerlingen van deelnemende scholen in Noord-Holland. Inmiddels melden jaarlijks meer dan vijfduizend leerlingen in de regio Noord-Holland zich via de website aan voor de Leerlingbezoekdagen. Leerlingen van een deelnemende vo-school krijgen automatisch een email met toegang tot de website. Deze leerlinglijsten worden door de vo-scholen in het systeem gezet, evenals de bezoekdagen georganiseerd door de MBO-onderwijsinstelling. Het geavanceerde systeem geeft aan welke én hoeveel plekken er per opleiding nog beschikbaar zijn.

"Inmiddels melden jaarlijks meer dan vijfduizend leerlingen in de regio Noord-Holland zich via de website aan voor de Leerlingbezoekdagen."

Geoptimaliseerd en meetbaar
De aanmelding van een student is het begin van hun student journey. In de backoffice zien decanen welke studenten zich hebben aangemeld en kunnen de MBO-scholen zien hoeveel leerlingen ze kunnen verwachten. De KeuzeHub heeft ervoor gezorgd dat het aanmeldproces geoptimaliseerd én meetbaar is. De follow-up is door Leerlingbezoekdagen zelf ingericht, zo wordt er gebruik gemaakt van een geautomatiseerde enquête verzending na afloop van de bezoekdagen.

Ook een optimale registratie van je leerling creëren?

Bel of mail met Chantal
Chantal Hilberink
Onderwijs Specialist

Wij werken voor

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van de KeuzeHub, aarzel dan niet om contact op te nemen.