Over de streep kiest voor gedigitaliseerd LOB-traject

Voor Over de streep, een samenwerkingsprogramma tussen het Regio College en vijf vo-scholen in de regio Zaandam, hebben we het LOB-traject gedigitaliseerd op basis van een stappenplan met checklist. Leerlingen ontdekken zo spelenderwijs wie ze zijn, wat ze willen en kunnen en welke opleidingsmogelijkheden hierbij horen.

Klant:

Over de streep

Tools:

KeuzeHub

Intuïtieve tools
De website – overdestreepnoordholland.nl – is zowel technisch, functioneel als grafisch door ons gerealiseerd en bevat een aantal handige en intuïtieve tools die de student journey inzichtelijker maken en de overstap naar het MBO verbeteren. Studenten vinken na het aanmaken van een profiel hun checklist af. Dit doen ze door het maken van drie verschillende keuzetesten: Wie ben ik? Waar wil ik werken? Wat kan ik? Na afloop zien ze meteen welke opleidingen bij hun profiel passen, welke opleiding als favoriet zijn gemarkeerd en welke open dagen hierbij horen.

"De website is zowel technisch, functioneel als grafisch door ons gerealiseerd en bevat een aantal handige en intuïtieve tools die de student journey inzichtelijker maken."

Backoffice
In de backoffice geven de testresultaten het Regio College inzage in welke fase van de student journey studenten zich bevinden en welke keuzes of voorkeuren zijn gemaakt. Tegelijkertijd krijgen de vo-scholen inzicht in de status en vooruitgang van hun leerlingprofielen.

Ook een optimale registratie van je leerling creëren?

Bel of mail met Chantal
Chantal Hilberink
Onderwijs Specialist

Wij werken voor

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van de KeuzeHub, aarzel dan niet om contact op te nemen.