Studiekeuzecoach ROC Ter AA ondersteunt in persoonlijke begeleiding

ROC Ter AA is een kleinschalige roc, en dat heeft zoals ze zelf zeggen, vooral voordelen. Ze kennen hun studenten en zorgen ervoor dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Hoe? Door rekening te houden met wie de student is en waar zijn of haar talenten liggen. Onze KeuzeHub, door ROC Ter AA ingezet als de ‘studiekeuzecoach’ ondersteunt in deze persoonlijke studiekeuzebegeleiding en zorgt voor een optimale registratie van de voorlichtingsactiviteiten.

Klant:

ROC ter AA

Tools:

KeuzeHub

Competentietest
Het systeem is gekoppeld aan onze competentietest. De test meet welke beroepen (en opleidingen) het meest passen bij de persoonlijkheid en talenten van de student. In een uitgebreid competentierapport zien studenten hun score per competentie.

"De tool biedt ROC Ter Aa de mogelijkheid om dicht op de student te zitten. Waar bevinden ze zich in hun student journey?"

Integratie
De tool biedt ROC Ter AA de mogelijkheid om dicht op de student te zitten. Waar bevinden ze zich in hun student journey en waar kunnen ze als onderwijsinstelling hulp of informatie aanbieden? Het systeem sluit qua look and feel aan op de website van ROC ter AA en is helemaal naar wens van de klant ingericht: zowel de applicatie als competentietest áls de backoffice.

Interesse in een onderwijstool op maat?

Bel of mail met Chantal
Chantal Hilberink
Onderwijs Specialist

Wij werken voor

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van de KeuzeHub, aarzel dan niet om contact op te nemen.