Ikkiestechniek creëert inzicht in en binding met de doelgroep

Voor Techniek College Rotterdam ontwikkelden wij de studiekeuze-applicatie Ikkiestechniek. De tool biedt de onderwijsinstelling ondersteuning gedurende het hele proces van instroom, doorstroom en uitstroom van techniekstudenten in de regio Rotterdam.

Klant:

Techniek College Rotterdam

Tools:

KeuzeHub
Competentietest

Competentietest
Het systeem is gekoppeld aan onze competentietest. Door het invullen van deze test krijgen leerlingen inzage in passende beroepen en opleidingen en kunnen ze zien welke activiteiten van Techniek College Rotterdam hieraan gekoppeld zijn. Voor deze activiteiten, zoals open dagen of meeloopdagen, kunnen ze zich meteen aanmelden. Na aanmelding krijgt de student een door het systeem gegenereerd e-ticket, deze worden bij activiteiten gescand op een door ons geleverde scanzuil of handscanner. De student wordt meteen persoonlijk welkom geheten. In de backoffice volgt Techniek College Rotterdam de student in zijn reis naar de juiste studie.

"De geautomatiseerde follow-up is door Techniek College Rotterdam helemaal zelf ingericht met reminders, nieuwsbrieven en uitnodigingen voor activiteiten op basis van het studentenprofiel."

Meetbaar maken
De applicatie en competentietest sluiten qua look and feel helemaal aan op de website van Techniek College Rotterdam en zijn naadloos in het geheel geïntegreerd. Ikkiestechniek heeft als doel de voorlichtingsactiviteiten van Techniek College Rotterdam efficiënt in te richten en meetbaar te maken. De door geïnteresseerde studenten aangemaakte studentenprofielen maken het mogelijk om direct met deze doelgroep te communiceren via de communicatiemodule. De geautomatiseerde follow-up is door Techniek College Rotterdam helemaal zelf ingericht met reminders, nieuwsbrieven en uitnodigingen voor activiteiten op basis van het studentenprofiel.

Wij geven graag een presentatie over de mogelijkheden van onze KeuzeHub.

Bel of mail met Chantal
Chantal Hilberink
Onderwijs Specialist

Wij werken voor

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van de KeuzeHub, aarzel dan niet om contact op te nemen.