Inzicht in keuzeproces

De geavanceerde online tool zorgt voor een optimale inrichting van de voorlichting en werving van en binding met potentiële studenten. Met de overzichtelijke dashboards in de KeuzeHub krijgen onderwijsinstellingen veel beter zicht op instroom, doorstroom en uitstroom van leerlingen. De applicatie wordt binnen de MBO markt succesvol ingezet en inmiddels hebben al duizenden studenten de tool gebruikt.

Optimale en kwalitatieve ondersteuning

Studenten kunnen hun eigen profiel aanmaken en geven hiermee hun online student journey vorm. Door het invullen van onze studiekeuzetesten ontdekt de student spelenderwijs wat zijn competenties, drijfveren en talenten zijn en welke opleidingsmogelijkheden en activiteiten hierbij horen. Zo kan de leerling zijn oriëntatietraject direct vervolgen en krijgt de onderwijsinstelling inzage in de interesses en voorkeuren van de student. Het leerlingprofiel bevat hierdoor steeds meer waardevolle data. Het systeem biedt de mogelijkheid om profielgestuurd en geautomatiseerd opvolging te geven door na afloop van een activiteit onder andere nieuwsbrieven en enquêtes te versturen. Alle contactmomenten met de aankomend student worden in het profiel opgeslagen, het systeem biedt hierdoor uitgebreide leadinformatie en managementrapportages.

CRM-integratie

Het systeem kan diverse koppelingen maken met externe systemen, bijvoorbeeld met opleidingsdatabases, mailingsystemen en CRM-systemen. Er worden regelmatig koppelingen gerealiseerd met programma’s en systemen die veelvuldig binnen het MBO worden ingezet, zoals Eduarte, SURFconext, Portalplus en Spotler. De KeuzeHub is eenvoudig integreerbaar en toegankelijk via een webbased omgeving. De applicatie kan zowel op een zelfstandige website als binnen een bestaande website worden geïmplementeerd en wordt hiermee volledig in de gewenste huisstijl en look and feel ontwikkeld.

Wij werken voor

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een demonstratie van de KeuzeHub, aarzel dan niet om contact op te nemen.